Skip to content. | Skip to navigation

Sections
About the FGG alliance

The Fair Green and Global (FGG) alliance is an alliance of six civil society organisations. Both ENDS is the lead agency, and other member organisations are: ActionAid, Clean Clothes Campaign, Milieudefensie (Friends of the Earth Netherlands), SOMO and Transnational Institute.

FGG Youtube channel

Het Europese Verkiezingsdebat: kiezen we voor het klimaat en een rechtvaardig Europa?

De toekomst van Europa. Hoe ziet die er uit en vooral, wat voor Europa wíllen we? Kiezen we voor het klimaat en een rechtvaardig Europa?

In de aanloop naar de Europese verkiezingen organiseert de Fair, Green and Global Alliantie in samenwerking met FNV en Tax Justice op 12 mei 2019 het Europese Verkiezingsdebat: een debat waarin verschillende Europese lijsttrekkers en kandidaat MEP’s worden uitgedaagd bovenstaande vragen te beantwoorden.

Er worden vier debatrondes gehouden over de actuele en controversiële thema's mensenrechten, belastingen, klimaat en handel, geleid door moderator Dionne Abdoelhafiezkhan. 

Locatie: Melkweg Amsterdam

Tijd: 20.00-22.00. Vanaf 19:30 is de zaal open en is er informatie over het werk van de organiserende organisaties beschikbaar ekunnen bezoekers vragen stellen. Na afloop van het debat is er een borrel in de foyer. 

Tickets: Voorverkoop € 3,50 Deurprijs €5 (incl. drankje)

FGG on Twitter